Patricia, Thérèse en Brigit zijn verhuisd

Egmonds vertrouwde reisadviseurs Patricia Wijker, Thérèse Bielfeldt en Brigit van der Molen, jarenlang de vaste gezichten van het reisbureau aan de Voorstraat in Egmond aan Zee, zijn verhuisd. Op 27 februari j.l. zijn zij onder andere te vinden in de Zonvaart Reizen-vestiging in Heiloo.

 

Als gevolg van de verhuizing heeft het reisbureau aan de Voorstraat in Egmond aan Zee de deuren gesloten. Natuurlijk blijft er een mogelijkheid om vakanties in Egmond op een persoonlijke manier te blijven regelen; door te kiezen voor een Mobiele Reisadviseur.

 

De bij Zonvaart Reizen aangesloten Mobiele Reisadviseurs, Nicolette Vrasdonk, Saskia Smit en Sandra Blok zijn beschikbaar in de regio van Alkmaar tot Castricum. Zij gaan graag bij klanten langs om de mooiste (vakantie)reizen van A tot Z te verzorgen en bieden daarbij de kwaliteit en service die bij het Beste Reisbedrijf van Nederland hoort.

 

Voor vragen, boekingen en informatie zijn Patricia, Thérèse en Brigit natuurlijk ook nog altijd bereikbaar op hun nieuwe werkplek in Winkelhof ’t Loo 19 in Heiloo. Zij blijven bereikbaar op het reeds bekende telefoonnummer 0880 660 868 en e-mailadres egmond@zonvaart.nl.

Reisbureau Heiloo

Reisbureau Heiloo

Vanaf 27 februari a.s. zijn Patricia, Thérèse en Brigit onder andere te vinden in de Zonvaart Reizen-vestiging in Heiloo.

Reiservaringen op zondag

Reiservaringen op zondag

Elke maand deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met alle geinteresseerden. Wij nodigen u van harte uit!