Reizen in luxe op de AIDAsol

In het kader van ons 50-jarig bestaan hebben wij onlangs met een groep klanten een bezoek gebracht aan het schip AIDAsol van de rederij AIDA. Het was een gezellige middag, inclusief een informatieve rondleiding die werd afgesloten met een heerlijk diner. Zowel de klanten als onze medewerkers waren zeer enthousiast. Binnenkort volgen nog twee bezoeken. Hierover leest u in een volgende nieuwsbrief, waarin wij u ook meer zullen vertellen over het schip en de cruisemogelijkheden.
Wilt u nu alvast meer weten over de routes en het schip? Klik hier.


Sandra Volkersz won het cruisebezoek via Facebook en ging samen met haar zus Marja Oosterman mee als cruisereporter. Lees haar leuke verslag hier:

 

 

Door onze cruisereporter

 

Wie denkt dat een cruisereis alleen de ideale manier van reizen is voor senioren komt bedrogen uit. Tijdens onze rondleiding op de AIDAsol kwamen we al snel tot de conclusie dat deze rederij zich ook richt op een nieuwe doelgroep namelijk jonge gezinnen. En dat is helemaal zo gek nog niet, want het mes snijdt aan twee kanten. Hoe geruststellend is het om je kids in goede handen bij de kidsclub achter te laten, zodat ze zich kunnen vermaken met andere leefdtijdgenootjes terwijl jij met je partner een nieuwe stad kan gaan ontdekken!

Eenmaal aan boord brengen de vrolijk limegroene deuren van de passagiershutten je meteen in Caribische sferen. En dit terwijl het 250 meter lange schip, die 14 verdiepingen telt voor één dag aan wal ligt in het IJ van Amsterdam. De ontspannen en ongedwongen sfeer aan boord is meteen voelbaar. En het wordt vrij snel duidelijk dat een reis met deze rederij een volpensionvakantie is met inhoud! Het is een welnessvakantie, citytrip en natuurbelevenis in één.

Tijdens het varen ben je omringt door eerste klas entertainment. Je kan een kijkje nemen bij één van de wervelende shows aan boord, een gokje wagen in het casino, de rust opzoeken in de bioscoop, lekker gaan zwemmen op het zonnedek of je laten verwennen in het welnesscenter.
Gelukkig komt de inwendige mens ook niets te kort. Met dertien bars aan boord, drie à la carte restaurants, vier buffetrestaurants, een buffalo steakhouse en sushibar is het bijna onmogelijk om geen voldaan gevoel te hebben. En wil je aan het einde van de reis de boot niet rollend verlaten... er zijn mogelijkheden genoeg om in het sportcentrum de nodige calorieën te verbranden.

Eenmaal aangemeerd zijn de mogelijkheden onbegrensd. Neem b.v. van boord een fiets mee om de stad te gaan ontdekken, schrijf je in op één van de aangeboden excursies of neem een duik in zee en haal je duikbrevet want ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Deze rondleiding heeft mij laten inzien dat een bootreis een hele ontspannende manier van reizen kan zijn, waarbij je in kort tijdsbestek veel steden kan ontdekken. Op ieder continent is er wel een passende reis beschikbaar. Wat dacht je van een ondekkingstocht door het Caraïbisch gebied, een Middellandse zeereis of een cruise via de mooiste fjorden in Noorwegen! Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Lijkt het je ook niet geweldig om deze manier van reizen een keer te ontdekken? Ik ga alvast wat meer informatie verzamelen bij het reisbureau van Zonvaart Reizen. Van de tien schepen die deze rederij in bezit heeft sluit er vast wel één aan bij mijn wensen. En met hun slogan 'de mooiste glimlach op zee' in mijn achterhoofd gaat dat gegarandeerd een succes worden!

Sandra Volkersz sol

Vraag direct een reisvoorstel aan

Vraag direct een reisvoorstel aan

Is uw droomreis niet in ons online weergegeven aanbod te vinden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan zodat wij uw persoonlijke reiswensen in vervulling kunnen laten gaan.

Cruises

Cruises

Hieronder ziet u een keuzemenu waarin u kunt selecteren waar de reis heen gaat en waar de reis aan moet voldoen. Op basis van u wensen en behoeften, worden de beschikbare reizen getoond.