Toerkoop Reisburo Zonvaart naar Veluwegroep

Per 1 januari 2013 is Zonvaart niet langer onderdeel van Toerkoop. Desgevraagd liet Michel Kuijs TravelPro weten: “Het is een grote stap voor ons. Wij waren ruim 35 jaar bij Toerkoop, maar jammer genoeg sloten onze behoeftes niet meer aan op de diensten die Toerkoop aan zijn leden levert. Ondanks dat hebben wij altijd prettig samengewerkt  binnen Toerkoop, waar we veel successen hebben behaald. Het is dan ook een afscheid met pijn in het hart”.

 

”Wij zijn een vrij grote organisatie en hebben zelf de nodige middelen om onze marketing vorm te geven. In deze tijd moet je als bedrijf snel en slagvaardig opereren en dat kan volgens ons beter binnen de Veluwegroep. De contributie is daar dan ook een stuk lager en dat geld besteden wij liever gericht aan onze eigen activiteiten.”

 

Michel vervolgt: “Zonvaart is allang geen standaard reisbureau meer, maar groot in zaken- en beursreizen, groepsreizen en incentives. Wij regelen veel meer voor onze klanten zoals transfers, entreebewijzen, excursies en de verkoop van koffers en VIP paketten. Daarom hebben wij ook gekozen voor een nieuwe naam”.

 

Nieuwe Naam
“Zonvaart Reizen wordt onze nieuwe naam met een nieuwe huisstijl dus er is veel werk aan de winkel, wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Die toekomst is bij de Veluwegroep, daar kunnen we snel en efficiënt inspelen op de marktontwikkelingen, want de samenwerking met de Veluwegroep is een volledig andere dan die met Toerkoop. Wij hebben meer ruimte voor onze eigen ideeën en eigen beleid.”

 

Lees dit artikel ook op TravelPro