Vakantietips voorjaarsvakantie

CASTRICUM - Nog een week en dan hebben wij Noord-Hollanders weer een week vrij. Althans, als het mag van de baas natuurlijk. Onder de rivieren beginnen ze dit weekend al, wij kunnen dus een week later op voorjaarsvakantie. Maar waar naartoe? Voor de late beslissers hier een paar interessante tips. 

 

Een gemiddelde voorjaarsvakantie stond bij veel gezinnen vroeger in het teken van de wintersport. De jongeren naar Les deux Alpes, de wat ouderen met wat meer geld naar bijvoorbeeld Seefeld. Inmiddels lijkt zon, zee en strand ook steeds meer upcoming tijdens de voorjaarsvakantie. Wat dacht je van een reis naar de Kaapverdische Eilanden. "Niet iedereen denkt daar zo snel aan, maar het is werkelijk prachtig. Het is een opkomende bestemming met altijd lekker weer en prachtige hotels", aldus Renate van Zonvaart Reizen in Castricum. Mocht je nou liever friet van Piet willen en feesten, dan zijn de Canarische Eilanden nog steeds erg populair en vooral goedkoop.

 

Wintersport
Mocht je liever toch op de lange latten staan, dan is Val Cenis misschien een leuke optie. "Een prachtig skigebied, heerlijke spa's en redelijk rustig nog in de voorjaarsvakantie", volgens Carlijn van Zonvaart. Voor Anton aus Tirol en aprés ski kun je als jongere nog steeds het beste terecht in Gerlos.

Onze verslaggever HiHaHilarius is een echte skifanaat en wil maar één ding weten: waar kan ik nog naartoe volgende week? Hij ging langs bij Carlijn en Renate van reisbureau Zonvaart in Castricum voor hulp.

 

Zie ook: RTV NH op 12 februari 2015

Wintersport autovakanties

Wintersport autovakanties

Hieronder ziet u een keuzemenu waarin u kunt selecteren waar de reis heen gaat en waar de reis aan moet voldoen. Op basis van u wensen en behoeften, worden de beschikbare reizen getoond.