Vlieg als VIP naar de zon

Glitter en glamour, rode lopers, businessclass reizen; als VIP reizen is niet voor iedereen weg gelegd. Toch kan het! Helaas niet dezelfde luxe, maar wie nu het VIP-pakket bij Toerkoop Zonvaart afneemt profiteert echter wel van interessante voordelen.

 

(Foto: ANP)

 

Je kunt altijd als VIP op vakantie en je hoeft er niet veel voor te doen. Voor maar € 25,- extra per boeking kun je al gebruik maken van de extra voordelen.

Het pakket
Hoe fijn is het als je auto wordt weggezet en opgehaald bij vertrek en aankomst. En is het niet heerlijk om pas zes weken van te voren af te rekenen. Hieronder een opsomming van de voordelen die Toerkoop aanbiedt;

  • Gratis wijzigen: Beslis nu, je hebt de mogelijkheid tot omboeken tot tien weken voor vertrek.Niet aanbetalen: Even krap bij kas? Boek nu en betaal uiterlijk pas zes weken voor vertrek.
  • Geen toeslagen: Geen verrassingen meer. Na boeking worden er geen toeslagen gerekend.
  • Omboeken bij calamiteit: Mocht er iets spelen waardoor je niet kunt vertrekken? Bij calamiteiten kun je gratis omboeken tot één dag voor vertrek.
  • Upgrade naar Valet Parking: Zodra je de koffers uit je auto hebt gehaald voor de juiste vertrekhal, wordt je auto weggezet en bij terugkomst weer voor je opgehaald.
  • Vertraging: bij vluchtvertraging langer dan drie uur claimt Toerkoop Zonvaart devergoeding.
  • Spaarprogramma: Bij boeking spaar je voor fantastische cadeaus die op kunnen lopen tot wel €50,
  • Extra korting op koffers: Op de aanschaf van reisbagage bij Toerkoop Zonvaart krijg je 10% korting.

Het VIP Pakket kan voor alle pakketreizen worden afgesloten, ongeacht de bestemming. Kosteloos wijzigen, het omboeken bij calamiteiten en geen toeslagen is alleen van toepassing voor pakketreizen naar Europese bestemmingen, inclusief Turkije, Canarische Eilanden en Madeira. 

 

Lees meer op Dichtbij.nl