Vodafone schaft roamingkosten in Europa af

Telefoonprovider Vodafone hanteert voor een deel van haar gebruikers dezelfde roamingkosten in 40 Europese landen als in Nederland. Deze nieuwe regeling gaat in op 21 november. Vodafone loopt met de maatregel vooruit op nieuwe Europese wetgeving, schrijft techsite Emerce.

Het gaat om de klanten met een Red- en Black-abonnement. "Ze kunnen vanaf  21 november de GB’s, minuten en sms’jes uit hun bundel zonder extra kosten in meer dan 40 Europese landen gebruiken. Naast alle EU-landen telt Vodafone ook landen als Turkije en Albanië mee", aldus de techsite.

De provider geeft daarnaast bundeltjes belminuten weg om vanuit Nederland naar andere Europese landen te bellen. Die variëren in grootte van 20, 40 en 60 minuten tot onbeperkt.

 

Driebergen, 26 oktober 2016.

Aanbiedingen & Last Minutes

Aanbiedingen & Last Minutes

In onze Aanbiedingen & Last-minutes zoekmachine vergelijkt u gemakkelijk al het reisaanbod dat voldoet aan uw criteria en kiest u zonder moeite de beste prijs.

Reiservaringen op zondag

Reiservaringen op zondag

Elke maand deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met alle geinteresseerden. Wij nodigen u van harte uit!