Voorspel het EK en geniet van een extra vakantie deze zomer

Met het EK voor de deur storten alle voetbalanalisten, critici en zelfs de buurman zich op het Nederlands elftal. Hoe gaan we het doen? Kunnen we winnen van Duitsland? Moet Huntelaar in de spits of is van Persie de man die ons naar de overwinning schiet? Allemaal vragen die we van te voren niet kunnen weten. Des te leuker is het om mee te doen met de voetbalpool van Toerkoop Zonvaart.

 

Denk jij de beste voorspeller van Middenwaard te zijn? Schrijf je dan vóór zaterdag 16 juni 17:00 uur in. Wie de uitslagen van het Nederlands elftal juist heeft ingevuld én de Europees kampioen goed voorspeld, maakt kans op €1250,- vakantiegeld

Voorspel en win
Om mee te doen met de pool moet het inschrijfformulier, te verkrijgen in de winkel in Middenwaard, volledig worden ingevuld. Indien er meerdere deelnemers de uitslagen goed hebben voorspeld, zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van een loting. Maar de echte voetbalkenner haalt natuurlijk genoeg punten.

Iedereen een vakantiebon cadeau 
Iedereen die het leuk vindt met de poule mee te doen krijgt tevens een cadeaubon ter waarde van €50,- voor een welverdiende vakantie.

 

Zie ook op Dichtbij.nl

Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...

Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...

Onze ruim 80 medewerkers hebben heel veel specialistische kennis in huis en gezamenlijk ook heel veel landen bezocht. Lees hier hun verhalen ter informatie en heel veel reisinspiratie.