Voorwaarden: Reisassistent Suus

Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Door middel van deze voorwaarden voor het gebruik van de reisassistent Suus van Zonvaart informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Zonvaart Reizen zorgt er in alle gevallen ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven, alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt dan ook in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt.
 

Reis- en persoonsgegevens

Door het maken van een boeking levert u uw persoonlijke informatie aan Zonvaart Reizen. Uw reisgegevens en de persoonlijke gegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om service te verlenen, reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.

 

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Als u uw gegevens aan ons verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

 

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die wij verzamelen en verwerken, verwijzen wij u naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl hebt u direct inzage.

 

Verwerking van reis- en persoonsgegevens

Om de reisassistent Suus zo goed mogelijk haar werk te laten doen is het noodzakelijk om uw reis- en persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan Travel with Zoey, die de uiteindelijke dienst leveren. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

 

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over onze reisassistent Suus van Zonvaart, dan kunt u dat richten aan: info@zonvaart.nl of u kunt telefonisch contact opnemen via tel. 0880 660 880.

Excursies op vakantie

Excursies op vakantie

Wilt u tijdens uw vakantie iets unieks beleven? De rij overslaan bij een museumbezoek, de locals ontmoeten of een leuke activiteit ondernemen? Bekijk hier de mogelijkheden en boek gemakkelijk online!

Autohuur

Autohuur

Wilt u genieten van het gemak van een auto tijdens u reis? Boek hier u huurauto voor op de plaats van bestemming.

Welke reisverzekering past bij u?

Welke reisverzekering past bij u?

Vind hier de reis- en/of annuleringsverzekering die bij u past en bereken vrijblijvend uw premie.