Voorwaarden: Reisassistent Zoey

 

Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Door middel van deze voorwaarden voor het gebruik van de reisassistent Zoey van Zonvaart informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Zonvaart Reizen zorgt er in alle gevallen ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven, alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt dan ook in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt.
 

Reis- en persoonsgegevens

Door het maken van een boeking levert u uw persoonlijke informatie aan Zonvaart Reizen. Uw reisgegevens en de persoonlijke gegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om service te verlenen, reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.

 

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Als u uw gegevens aan ons verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

 

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die wij verzamelen en verwerken, verwijzen wij u naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl hebt u direct inzage.

 

Verwerking van reis- en persoonsgegevens

Om de reisassistent Zoey zo goed mogelijk haar werk te laten doen is het noodzakelijk om uw reis- en persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan Travel with Zoey, die de uiteindelijke dienst leveren. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

 

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over onze reisassistent Zoey van Zonvaart, dan kunt u dat richten aan: info@zonvaart.nl of u kunt telefonisch contact opnemen via tel. 0880 660 880.

Welke reisverzekering past bij u?

Welke reisverzekering past bij u?

Vind hier de reis- en/of annuleringsverzekering die bij u past en bereken vrijblijvend uw premie.

Aanbiedingen & Last Minutes

Aanbiedingen & Last Minutes

In onze Aanbiedingen & Last-minutes zoekmachine vergelijkt u gemakkelijk al het reisaanbod dat voldoet aan uw criteria en kiest u zonder moeite de beste prijs.

Reiservaringen op zondag

Reiservaringen op zondag

Elke maand deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met alle geinteresseerden. Wij nodigen u van harte uit!