Wintersport in Duitsland

Wintersport hoeft niet duur te zijn en ook niet altijd ver weg! Zelfs een weekend op de latten ligt al binnen de mogelijkheden als je voor Duitsland als sneeuwbestemming kiest. Op net iets meer dan driehonderd kilometer afstand van Utrecht liggen twee prima wintersportdorpen. Willingen beschikt over goede pistes (vooral geschikt voor de beginners) en over een uitstekend netwerk van langlaufloipes. Winterberg, op een hoogte van 670 meter, heeft naast goede ski- en langlaufmogelijkheden tevens de bekende rodel- en bobbaan. In beide dorpen is er na het skiën voldoende te beleven. Daarnaast beschikken Winterberg en Willingen over diverse sneeuwkanonnen voor gegarandeerd sneeuwplezier! Als buurland van Nederland is Duitsland bij uitstek geschikt voor een wintersportvakantie. Honderden kilometers piste worden in veel gebieden zeker gesteld door sneeuwkanonnen. Vele bezichtigingmogelijkheden en een prachtige natuur maken een weekend of week tot een onvergetelijke ervaring. Duitsland is - mede door de relatief geringe afstand en de aanwezigheid van eenvoudige afdalingen - met uitstek een bestemming voor beginners en families met kinderen.

 


Vraag direct een reisvoorstel aan

Vraag direct een reisvoorstel aan

Is uw droomreis niet in ons online weergegeven aanbod te vinden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan zodat wij uw persoonlijke reiswensen in vervulling kunnen laten gaan.

Wintersport autovakanties

Wintersport autovakanties

Hieronder ziet u een keuzemenu waarin u kunt selecteren waar de reis heen gaat en waar de reis aan moet voldoen. Op basis van u wensen en behoeften, worden de beschikbare reizen getoond.