Wintersport in Finland

Lapland, met als toverwoorden Noorderlicht, ongerepte natuur, rust en ruimte. Het land van de sauna en van de sneeuwzekerheid. Van november tot mei ligt hier volop sneeuw om te langlaufen en te skiën. Tot de grote attracties van dit aparte gebied behoren de avontuurlijke sneeuwscootertochten, die je over grote bevroren meren en door besneeuwde bossen voeren. Voor de echte dierenliefhebber mogen natuurlijk de husky- en rendiersafari's niet ontbreken. Kinderen zullen zich ook opperbest vermaken. Lapland is namelijk het land van de kerstman! Vooral door de extreem noordelijke ligging hebben onze bestemmingen ongeveer zes maanden per jaar sneeuw. Zodoende staat Finland garant voor veel winterplezier en prachtige landschappen. Het Noorderlicht is een fenomeen dat in Finland 's avonds en 's nachts kan worden waargenomen. Je ziet vaak een lichte gloed of het licht is zichtbaar als bewegende bogen of stralenbundels, soms is het een gordijn van licht en heel zelden is het een vlammend patroon. Soms staat aan de noordelijke horizon een boog waaruit de lichtstralen als zoeklichten omhoog schieten. Een prachtig fenomeen dat je hopelijk zult waarnemen bij een bezoek aan Finland.

 

                              

Vraag direct een reisvoorstel aan

Vraag direct een reisvoorstel aan

Is uw droomreis niet in ons online weergegeven aanbod te vinden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan zodat wij uw persoonlijke reiswensen in vervulling kunnen laten gaan.

Wintersport autovakanties

Wintersport autovakanties

Hieronder ziet u een keuzemenu waarin u kunt selecteren waar de reis heen gaat en waar de reis aan moet voldoen. Op basis van u wensen en behoeften, worden de beschikbare reizen getoond.