Zonvaart Reizen in top 3 Beste Reisaanbieder 2013

Heerhugowaard - Zonvaart Reizen is, volgens de consument, de een-na-beste reisaanbieder van 2013. Het is de eerste keer dat de consumentenprijs door het gerenommeerde Nederlandse Reisvakblad TravMagazine in samenwerking met Sanoma werd uitgereikt als onderdeel van de Dutch Travel Awards.

 

De prijs Beste Reisaanbieder van het Jaar werd toegekend op basis van beoordelingen van duizenden consumenten via reviewsite Preferenso.nl, magazines van Sanoma en klantonderzoek van de Vakantiebeurs.

 

Zonvaart Reizen kreeg een eindcijfer van 9,16 en eindigde daarmee nét op de tweede plaats achter Travel Counsellors die twee honderdste punt meer had vergaard. Een trofee en een samenvatting van de klantbeoordelingen werden aan Zonvaart Reizen tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht overhandigd. De persoonlijke aandacht, het bieden van reizen op maat, het hoge serviceniveau voor een goede prijs, de leuke locaties en de ervaren reisadviseurs die snel reageren en met passie hun werk doen zijn volgens de consument eigenschappen die de prijs rechtvaardigen. Op de derde plaats eindigde Solmar Tours.

Rondreizen

Rondreizen

Destinations is onze rondreis-afdeling. Deze afdeling staat in direct contact met hoteliers en agenten in het buitenland. Zo stellen wij de mooiste reizen voor u samen, tegen de scherpste prijzen.