Zonvaart Reizen Velserbroek omgetoverd tot filmset

De Zonvaart Reizen vestiging aan de Galle Promenade 6 in Velserbroek is op 5 augustus compleet omgetoverd tot filmset. Voor de nieuwe misdaadfilm Schone Handen - die in 2015 wordt verwacht – is er een aantal scènes opgenomen in het reisbureau.

 

Het reisbureau is volledig overgenomen door de filmcrew en ook het parkeerterrein staat bomvol met filmtenten en apparatuur. Omdat de werkzaamheden van de reisspecialisten ook gewoon doorgaat, worden klanten aan de achterzijde van het reisbureau aan een geïmporteerde buitenbalie geholpen. “Wat een spektakel hè! En onze klanten gaan evengoed natuurlijk gewoon op vakantie. Gelukkig is het hartstikke mooi weer, dus kan ik de klant zo evengoed te woord staan”, aldus reisspecialist Tineke Maatjes.

 

De film Schone Handen vertelt over Sylvia, de rol van Tekla Reuten, die al jaren oogluikend toestaat dat haar man Eddie, gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge, floreert als drugshandelaar. Als zijn carrière ten einde lijkt, besluit Sylvia met hun twee kinderen te vluchten. Maar Eddie zet alles op alles om ook deze kwestie ‘binnen de familie’ te houden. Naast Jeroen van Koningsbrugge en Tekla Reuten spelen ook onder andere Cees Geel, Angela Schijf, Teun Kuilboer en Trudy de Jong een rol in deze nieuwe Nederlandse  speelfilm.