Zonvaart Reizen onder de finalisten van de NHN Business Awards 2016

De 10-koppige jury van de NHN Business Awards 2016 heeft de afgelopen weken uitgebreid onderzoek gedaan naar de mooie lijst van genomineerden en is tot een top 3 gekomen per categorie.

24 november gaan deze finalisten de strijd op het podium aan voor een van de felbegeerde awards. Dit zijn de finalisten voor 2016:

 

NHN BUSINESS AWARD

OBI4wan

Rolan Robotics

Zonvaart Reizen

 

NHN YOUNG COMPANY WATCHLIST

Ecomarkt.nl

Glutenvrij en Meer BV

Pand Raak

 

NHN THEMA AWARD: BOUWSECTOR

Ooijevaar | bevlogen bouwers

Pronk Bouw

Van 't Hek Groep

 

NHN CULTUUR AWARD

Impresariaat Sijm BV / Circus Sijm

Stichting Nederlands Kinder Theater

Zee aquarium Bergen aan Zee

 

Deze 12 finalisten zullen 24 november ieder een finalepitch gaan houden van 2 minuten op het podium van de Cultuurkoepel in Heiloo, waarna per categorie 1 van hen met de NHN Award en een prachtig ondernemersprijzenpakket naar huis mag.

Er wordt deze avond ook nog een 5e Award uitgereikt: de NHN PublieksAward. Deze wordt gekozen door stemmen van het publiek op de website www.nhn-businessawards.nl. Stemmen kan nog tot 22 november.

 

Dagvoorzitter Robert-Jan Knook praat op 24 november het gevulde programma op een prettige en professionele manier aan elkaar.

 

Voordat we zover zijn, gaat er nog het een en ander gebeuren.

10 en 16 november gaat de jury alle 12 finalisten bezoeken, die zich dan een uur mogen presenteren.

21 november komt de jury dan weer bij elkaar, om de winnaar per categorie te bepalen en de runner-up.

Het kan zijn dat de pitch uiteindelijk tijdens de finaleavond van de nr. 1 toch minder uit de verf komt en van de nr. 2 briljant is.

In dat geval kan de jury in de Greenroom besluiten zijn winnaar te wisselen. Dit blijft dus voor iedereen tot het laatste moment spannend.

 

De Finalisten worden 11 november door Michael van Leijen van Werken aan Effectiviteit getraind voor hun pitch. Zo gaan onze finalisten 24 november goed voorbereid het podium op en de strijd aan.

 

We starten 24 november met een sponsordiner met 120 genodigden. Vanaf 20.30 uur ontvangen we nog eens 350 gasten, die bij de finaleavond aanwezig willen zijn.

Wilt u hier ook bij zijn? Reserveer dan uw plaats via de site www.nhn-businessawards.nl

 

Als de jury zich terugtrekt in de Greenroom kunt u genieten van diverse muzikale hoogtepunten. Zo zal Pianiste Corinne Moerbeek optreden, evenals Trio Sya, begeleidt door harp en zangeres Srdjan Kekanovich. De finale wordt afgesloten door niemand minder dan Ilonka Ory, een vlijmscherp podiumbeest met ongeslepen kanten. een vlijmscherp podiumbeest met ongeslepen kanten.zangeres en cabaretière, vlijmscherp podiumbeest met ongeslepen kanten. Laat u verrassen.

 

Beste Reisbedrijf van Nederland!

Beste Reisbedrijf van Nederland!

Zonvaart Reizen is uitgeroepen tot Nederlands Beste Reisbedrijf en dat vieren we!

Persoonlijk Reisadviseurs van Zonvaart Reizen

Persoonlijk Reisadviseurs van Zonvaart Reizen

Onze Persoonlijk Reisadviseurs zijn mobiele reisspecialisten met flexibele werktijden die graag bij u langs komen voor het samenstellen van uw droomreis. Maak kennis met de specialist in uw regio.

Rondreizen

Rondreizen

Destinations is onze rondreis-afdeling. Deze afdeling staat in direct contact met hoteliers en agenten in het buitenland. Zo stellen wij de mooiste reizen voor u samen, tegen de scherpste prijzen.

Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...

Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...

Onze ruim 80 medewerkers hebben heel veel specialistische kennis in huis en gezamenlijk ook heel veel landen bezocht. Lees hier hun verhalen ter informatie en heel veel reisinspiratie.