Zonvaart Groups & Incentives

Groepsreizen
Het organiseren van een reis met bijvoorbeeld medewerkers, zakenrelaties of familie vraagt om expertise en creativiteit. Wilt u samen met uw familie of vrienden op reis om iets te vieren? Of bent u op zoek naar een passend arrangement voor uw personeel of club/vereniging?

Zonvaart Groups & Incentives is gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen op maat! Wij organiseren de meest uiteenlopende reizen, niets is te gek. Van een weekendje zeilen op de Friese meren tot een rondreis Indonesië en van een stedenspecial tot een heuse cruise…


Het aandragen van reissuggesties, het offreren en uitwerken van het reisplan tot en met een presentatie voor de reizigers en reisbegeleiding ter plaatse behoren tot de service die wij u kunnen en willen bieden. Op basis van uw wensen stellen wij graag een uniek reisprogramma voor u samen, tegen zeer scherpe tarieven. En met onze snelle service bent u ook voor een last minute groepsreis bij ons aan het juiste adres. Dus aarzel niet om een offerte aan te vragen en neem ons mee in uw prijsvergelijking!

 

Hoe werken wij
Het samenstellen van een groepsreis is maatwerk. We beginnen met het afstemmen van uw wensen, zoals het aantal dagen, bestemming, accommodatie en interesses, mogelijkheden, groepsgrootte en het budget.
Vervolgens gaan wij aan de slag met onze ervaring en creativiteit om programma voor u samen te stellen, waarbij een goede planning en organisatie van het grootste belang zijn. Persoonlijk contact en overleg zijn gedurende deze tijd van groot belang om een en ander met elkaar af te stemmen.
Na de definitieve offerte zullen we het programma verder uitwerken en ontvangt u van ons de bevestiging. Wij zorgen ervoor dat u tijdig uw reispapieren, met eventuele extra uitleg, van ons ontvangt, zodat u zich vooraf rustig kunt voorbereiden.
Geniet met uw familie, vrienden of collega’s van een origineel programma, waarover iedereen nog lang zal napraten!

 

Alles is mogelijk
Samen met u zijn wij in staat om elk type groepsreis samen te stellen voor uw sport- en personeelsvereniging, familie en vrienden. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een stedenspecial Londen, een rondreis door Indonesië, een outdoor weekend in de Ardennen, golfen in Zuid-Afrika of een dagtocht naar Disneyland ® Parijs. Ook kunnen wij themareizen samenstellen van culinair tot avontuurlijk en van cultureel tot actief … alles is mogelijk!

 

Teambuilding
Een jubileum, een behaalde target of deadline, een product presentatie of goede jaarcijfers… er zijn genoeg redenen om iets te vieren met het personeel. En wie vindt het nou niet leuk om door het bedrijf te worden uitgenodigd voor een leuk uitje? Bovendien bevordert het de band binnen een afdeling of bedrijf, omdat de collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. En wist u dat goede teambuilding ook omzetverhogend werkt?

 

Samenwerkende partners
Zonvaart Reizen is officieel agent van alle grote reisorganisaties in Nederland en bijna alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Ook hebben wij goede connecties met lokale agentschappen, ticketbureaus en andere organisaties. Wij zijn lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

 

Incentives
Ook bieden we op maat gesneden incentives. Zo hebben wij o.a. contacten op dit gebied met bijvoorbeeld het fantastische Four Seasons Sharm el Sheikh hotel, waar de sky the limit is voor uw zakelijke wensen. Dichterbij huis een 4-sterren kasteel in Limburg of strandhotel op Texel.
Voor elk budget stellen wij een onvergetelijk programma samen, waar uw medewerkers of relaties nog lang over zullen napraten. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten en we maken een passende offerte voor incentives wereldwijd en uiteraard met de bekende volledige service van Zonvaart Reizen.

 

WILT U MEER INFORMATIE?
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en/of een offerte bij ons opvragen. incentives@zonvaart.nl, tel. 0880 660 814. Ook kunt u een bezoek brengen aan een van onze vestigingen in Noord-Holland, waar onze ervaren reisadviseurs u graag van dienst zijn.

 

Zonvaart Groups & Incentives

tel. 0880 660 814

incentives@zonvaart.nl

Vraag direct een reisvoorstel aan

Vraag direct een reisvoorstel aan

Is uw droomreis niet in ons online weergegeven aanbod te vinden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan zodat wij uw persoonlijke reiswensen in vervulling kunnen laten gaan.

Boek uw vakantie online

Boek uw vakantie online

Bijzondere bestemmingen

Bijzondere bestemmingen

Met een team van ruim 80 reisspecialisten, zien wij veel van de wereld. Leuke reisverhalen over uitzonderlijke bestemmingen van onze collega's zijn er dan ook genoeg! Lees ze hier.