Reiservaringen op zondag

Elke zondag deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met onze klanten, dus ook met u! Wij nodigen u van harte uit om onderstaand programma te bekijken en u in te schrijven voor een bestemming naar keuze. Heeft u reisplannen of wilt u graag meer weten van een bestemming? Meld u dan aan!

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.


Naar welke reiservaring komt u?

 

AUGUSTUS

 

26 augustus | Tanzania | Margriet Smit

Dat Tanzania een bijzondere bestemming is hoeft Margriet u natuurlijk niet uit te leggen, maar dat het land naast de Big 5 en prachtige witte stranden op Zanzibar, nog zoveel meer te bieden heeft wel! Margriet neemt u mee naar het land van de Masai, de eeuwig witbesneeuwde bergtop van de Kilimanjaro, de bijzondere Ngorongoro-krater én het land van koffieplantages en kleinschalige luxe lodges.

 

SEPTEMBER

2 september | Réunion & Mauritius | Sandra Doves

Tijdens de presentatie van Sandra zult u er gegarandeerd achterkomen dat de bountyeilanden Réunion & Mauritius in de Stille Oceaan meer bieden dan alleen azuurblauwe zee, palmbomen en parelwitte stranden. Réunion is populair bij wandelaars omdat het prachtige routes heeft. Mauritius heeft als oude Franse kolonie heel veel cultuur en leent het zich uitstekend voor rustieke Fly & Drives. Laat u door Sandra inspireren voor deze twee prachtige eilanden.

 9 september | China | Iris Zwagerman

Rondreizen door China is een groot avontuur.  Het is een land met een grote variëteit aan culturen, landschappen, bezienswaardigheden, soorten vervoer en klimaten.  Het eten, reizen, ontdekken van China is anders dan anders.  Iris vertelt u er graag over aan de hand van haar verhaal met foto's.

 

 16 september | Sri Lanka | Marion Zut

Er zijn redenen genoeg te verzinnen om een bezoek te brengen aan Sri Lanka met haar vriendelijke en nieuwsgierige bevolking.  Het eiland is anderhalf keer zo groot als Nederland,  waardoor je in een aantal weken onwijs veel  kan zien van het land. De meest belangrijke plekken zijn prima met elkaar verbonden. Marion laat het u graag zien aan de hand van haar foto's.

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.

 

 

 

Welke reisverzekering past bij u?
Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...