Reiservaringen op zondag

Elke zondag deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met onze klanten, dus ook met u! Wij nodigen u van harte uit om onderstaand programma te bekijken en u in te schrijven voor een bestemming naar keuze. Heeft u reisplannen of wilt u graag meer weten van een bestemming? Meld u dan aan!

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.


 

Naar welke reiservaring komt u?

Mei

 

27 mei Kos - Linda de Vries

Kos staat in vele lijstjes in de top 3 als beste Griekse zonbestemming. Waarom? Je hoeft niet lang te vliegen,  veel te zien en te beleven, het is een fietseiland, je kunt een dagtripje maken naar Turkije, Kos stad is er leuk om door heen te flaneren, de stranden zijn mooi etc.  Linda vertelt u er graag over. Komt u ook?

 

Juni

 

3 juni - De reiservaring Denemarken van Marlies Wijnands

Denemarken staat bekend om Legoland, de lange uitgestrekte (en rustige) stranden en de stad Kopenhagen. De Denen behoren tot de gelukkigste mensen van de wereld. Dit komt waarschijnlijk door hun geluk en levensfilosofie. Marlies heeft een reis door Denemarken gemaakt en vertelt u er 3 juni alles over. 

 

10 juni - De reiservaring Jamaica van Ellen Leering

Reizen over het eiland Jamaica, het land van rum en reggae, is  wat mensen van het Caribisch eiland voorstellen. Witte zandstranden, verscholen baaien, groene regenwouden in het bergachtige binnenland en een kraakheldere zee. Rustig stromende rivieren, levendige steden en tegelijk vind je ook kleine vissersdorpen. Jamaica biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden. Daarnaast biedt het een hoog relax gehalte. Ellen heeft recentelijk een rondreis met het verkeersbureau van Jamaica gemaakt en heeft veel gezien en ondernomen. Dit wil ze graag delen. Komt u ook?

 

17 juni - De reiservaring Bonaire van Brigit van der Molen

Van het diepe, kraakheldere water tot de hoogste piek de Brandaris zul je de magie van Bonaire voelen. Vanaf het moment dat je op Bonaire aankomt, zul je merken dat het gehaaste westerse tempo op Bonaire niet thuis hoort. Op Bonaire heerst een rustige sfeer. Drukte en stoplichten passen daar niet bij. De enige zorgen die je als toerist op Bonaire heb, is hoe de dag besteed gaat worden. Nergens anders is een vakantie zo eenvoudig als op Bonaire. De warme, vriendelijke bevolking verwelkomt graag de toeristen van over de hele wereld. Brigit deelt deze mening en vertelt u graag wat voor mogelijkheden het eiland nog meer biedt dan zon, zee en strand.

 

24 juni - De reiservaring Nieuw Zeeland van Els de Jong

Els heeft samen met haar man dwars door Nieuw Zeeland gereisd. Ze hebben heel wat leuke en interessante plekken aangedaan. Het is een verre reis, veel verder kun je vanuit Nederland niet reizen, of het moet naar een van de kleine eilandjes in Stille Oceaan zijn.  Het is het helemaal waard. Het is een land waar je gaat rondreizen, een auto of camper huurt en het avontuur tegemoet gaat. Nieuw-Zeeland bestaat uit drie eilanden waarvan het eigenlijk gaat om de twee grote: het noordereiland en het zuidereiland. Op het noordereiland is het wat warmer, vind je subtropische eilandjes en op het zuidereiland kom je in de wereld van Lord of the Rings terecht. Hoge bergtoppen, felblauwe meren en oneindige valleien.  Meer weten en beelden zien? Meld u aan en luister naar het verhaal van Els.  

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.

 

 

 

Welke reisverzekering past bij u?
Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...