Aan boord van de Azamara Pursuit

Waan je in luxe aan boord van de Azamara Pursuit

 

Per privé taxi word ik samen met mijn collega naar de haven van Southampton gebracht. Hier begint de luxe dus al, want we worden voor het schip afgezet. Al snel zien we waar we aan boord mogen en  

bij de entree worden we door iedereen welkom geheten en wordt ons een glasje champagne overhandigd.  De cruise kan beginnen!

 

Direct valt me op dat het schip compact en overzichtelijk is, de hut waar ik in verblijf is dus ook snel gevonden. Ik zet mijn koffer neer en plof neer op het bed, en denk:  Zin in! Nadat ik op het balkon van mijn hut het glas champagne opdrink ga ik het schip verder verkennen.

 

Ik kom aan in de Mosaic coffeebar waar ik verleid wordt door de heerlijke koffiegeuren en plaats neem in een fijne zachte zetel om een cappuccino te nuttigen. Iemand van de entertainmentstaff geeft me een rondleiding over het schip zodat ik gelijk weet waar ik alles aan boord kan vinden.

Bij de diverse restaurants aan boord, kijk ik snel even op de menukaart  en krijg ik direct al trek als ik de heerlijke diverse gerechten op de kaart zie staan. Hier ga ik vanavond eten, dat weet ik nu al.

 

Als we het zonnedek “oversteken” is het gezellig druk bij de poolbar en worden de zonnebedden en de luxe zetels goed gebruikt. Op de achtergrond hoor je zachte muziek en om je heen word je aangesproken door de obers met de vraag of je nog een glas champagne wil. Ik neem nog een glaasje en neem plaats op een plek waar ik lekker naar de zee kan kijken.

 

Later ga ik terug naar mijn hut om mij klaar te maken voor het diner in het Discoveries Restaurant. Bij de entree word ik ontvangen met een vriendelijke glimlach en worden mijn collega en ik naar een mooie tafel aan het raam gebracht. De stoe ...

Lees verder

Reageren