Aida Cruises, ideaal voor gezinnen!

Een vakantie uitkiezen voor mijn gezin vind ik altijd een uitdaging.

Natuurlijk is het heerlijk om alle tijd voor en met elkaar te hebben, maar ik heb nog wel wat meer wensen. Zo moet het niet té warm zijn, want dan krijgt dochterlief uitslag.  Het eten moet goed zijn. Afwisselend, beetje gezond en toch lekker, ook voor kinderen. Er moeten uitstapjes zijn die leuk zijn voor de volwassenen én voor de kinderen. Het moet veilig zijn en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan met mijn wensen lijstje.

 

In februari heb ik, met mijn gezin, gecruised en dat is het hélemaal. Zeker met Aida Cruises! Ik stapte, samen met manlief en kinderen, aan boord van het gloednieuwe schip Aida Nova. Het schip, gelegen in de haven van Tenerife, lachte ons tegemoet met mooie ogen en rood gestifte lippen, want dat is het logo van Aida. De komende dagen is dit schip ons veilige thuis, met heerlijk eten, een beachclub waar het gemiddeld 22 graden is en waar zowel aan boord als aan wal voldoende leuke activiteiten op ons wachten.

 

Aan boord van de Aida Nova

 

Aida Nova is het nieuwste cruiseschip van Aida Cruises. Het is sinds december 2018 in de vaart. Het is maar liefst 337m lang, heeft 16 dekken en er kunnen 5000 passagiers aan boord. In de wintermaanden van 2018/2019 vaart het schip routes langs de Canarische Eilanden en Madeira.

Deze route ga ik ook beleven. Ik ga in Tenerife aan boord en stap af in Madeira. Het schip vaart ook weer terug naar Tenerife, maar die datum is voor mij te laat aangezien ik afspraken heb in Nederland. Het feit dat ik eerder van boord af ga heb ik wel vooraf aangevraagd bij  Aida Cruises. Normaliter kan op deze route uitsluitend in Tenerife of in Gran Canaria in- en ontscheept worden, maar uitzonderingen zijn dus op aanvraag mogelijk. De schepen van AIDA zijn een bijzondere verschijning, vanwege de knalrode lippe ...

Lees verder

Reageren