Aruba Xperience op teenslippers

We verzamelen op Schiphol. Iedereen neemt het ticket en slippers in ontvangst: onze Aruba Xperience met een afwisselend, leuk en interessant programma staat op het punt te beginnen!

Dag 1
De Aruba Xperience start aan boord van de Palm Watersports Catamaran. We zien schitterende koraalriffen, kleurrijke vissen én het scheepswrak Antilla tijdens het snorkelen. Het scheepswrak Antilla ligt op 20 meter diepte. Dit ‘spookschip’ welke tijdens de Tweede Wereldoorlog tot zinken is gebracht, heeft grote openingen waardoor je er makkelijk doorheen kunt zwemmen. Een bijzondere ervaring!

In de middag konden we een keuze maken uit drie excursies, paardrijden, golfclinic of shoppen in Oranjestad.

Hotels zijn er op Aruba in alle soorten, maten en voor verschillende budgetten. De hotels zijn echter onder te verdelen in twee typen: high-rise en low-rise. De high-rise hotels zijn luxe hoge hotelgebouwen met uitgebreide voorzieningen. Naast de gebruikelijke hotelvoorzieningen hebben ze bijvoorbeeld ook een luxe zwembad, casino, winkels en een entertainmentprogramma. De low-rise hotels zijn, zoals de naam doet vermoeden, een stuk lager qua prijs en hebben doorgaans minder voorzieningen en luxe.
Bucuti & Tara Beach Resort en Manchebo Beach vallen qua bouw in de categorie low-rise. De voorzieningen en het luxe niveau zijn echter erg hoog.

Dag 2
Vandaag zijn we gestart met een heerlijk ontbijt op het strand van Moomba Beach Restaurant (Moomba is door CNN uitgekozen tot één van de beste bars ter wereld). Na het ontbijt startte onze Voyage tour, waar we een bezoek hebben gebracht aan Aruba Aloe, Archeological Museum en het Historic Museum. Onze vrije middag hebben we op het strand van Palm Beach doorgebracht.

Dag 3
Deze zondagochtend hebben we onder het genot van een ontb ...

Lees verder

Reageren