Betoverd door Marokko

Eind september op vakantie naar Marokko? Dat kan qua weer prima. Eind september ben ik een week naar dit sprookjesachtige land geweest.

 

Na aankomst op de luchthaven in Marrakech zijn we naar het overnachtingshotel gereden. We verblijven in het RIU Tikida Palmeraie. Bij aankomst genieten we dan al van alle luxe in het hotel en schuiven we aan in het uitgebreide buffet restaurant. Na het eten is het tijd voor een drankje bij de bar en dan naar de prachtige grote kamer.

 

De volgende dag bezoeken we eerst diverse hotels, te beginnen met een rondleiding in ons overnachtingshotel. RIU Tikida Palmeraie. Het hotel is ruim opgezet met diverse gebouwen in een grote tuin. We bezoeken deze ochtend ook RIU Tikida Garden. Dit hotel is minder mooi ingericht dan RIU Palmeraie. Het zwembad is wat kleiner en de faciliteiten net iets minder, maar evengoed is dit een prachtig hotel. Wat me wel opvalt bij beide RIU's is dat de kamers voorzien zijn van weinig faciliteiten, enkel een koelkastje en tv. Tijd voor afwisseling. We vertrekken per bus naar de medina van Marrakech om hier diverse Riads te bezoeken.

 

Lees verder


Reageren