Californië, the Golden State

Een bestemming met vele mogelijkheden, van steden en pretparken tot natuurparken.

Na een vlucht met een overstap in Cincinnati zijn wij met een groep van 16 personen ‘s avonds aangekomen in Los Angeles (LA). Nadat de indeling van de auto’s is gemaakt en wij deze hebben ingeladen zijn we meteen naar het eerste hotel gereden. Bij aankomst met de groep nog even een welkomstdrankje genuttigd om vervolgens naar bed te gaan, want de volgende ochtend moesten we vroeg op!

Na een lekker ontbijt in de zon gaan wij de woestijn in, op naar Vegas! Wij hebben overnacht in hotel Paris. Dit prachtig hotel heeft een replica van de Eiffeltoren voor de deur en heeft uitzicht op hotel Bellagio met de bekende fontein-show. Bij aankomst in het hotel is het is net alsof je op straat loopt in Parijs, de plafonds zijn beschilderd als wolken dus heb je echt het idee dat je buiten loopt. Na het inchecken zijn wij de stad gaan verkennen. Een straat oversteken doe je hier via de roltrap en een brug. Je hoort overal muziek en alles geeft in de avond zoveel licht. Er zijn veel mogelijkheden om ‘s avonds verschillende shows te bezoeken zoals Cirque du Soleil, wat zeer zeker aan te raden is.

In Vegas zijn wij verschillende hotels binnen gelopen, zoals het Venetian waar de gondels door de grachten varen en je je echt in Venetië waant. En het Bellagio, het meest luxe hotel in Vegas met de hoogste chocolade fontein ter wereld (je krijgt er spontaan trek van). Ieder hotel heeft overigens een casino dus kun je altijd een gokje wagen.

Na 2 dagen zijn wij vertrokken uit Las Vegas, na nog even een kijkje te hebben genomen bij de Hooverdam, om vervolgens door te rijden naar Palm Springs. Dit is een vakantieoord midden in de woestijn waar veel filmsterren een tweede huis hebben. Veel is er niet te beleven. Behalve winkelen kun je met de kabelbaan naar de top van de San Jacinto waar je wel een prachtig uitzicht hebt.
Lees verder


Reageren