Cruisen met de AIDA Luna

Op uitnodiging van Zeetours heb ik samen met Ellen Leering  een prachtige 5 daagse cruise mogen maken op de AIDA Luna met een stadsbezoek aan Kopenhagen en Oslo.

 

Dag 1 : Hamburg

Dag 2 : Dag op Zee

Dag 3 : Oslo

Dag 4 : Kopenhagen

Dag 5 : Kiel

 

Een perfecte combinatie om in korte tijd twee mooie steden te mogen bezoeken en ook nog eens te kunnen genieten van het heerlijke verblijf op het schip.

 

Ik ben erg enthousiast over de AIDA Luna. Het is een mooi en verzorgd schip met heel veel faciliteiten en comfortabele hutten.  Bij deze Duitse rederij draait alles om ontspanning, lekker eten en dit alles met een informele sfeer. Dus geen officiële captains diners en gala diners.

 

AIDA heeft een uniek all Inclusive concept. Bij de reissom zijn alle havengelden, fooien en de drankjes tijdens de maaltijden inbegrepen (bier, frisdrank en wijn). Maar ook te denken aan de vele sportfaciliteiten en groepslessen, zoals  fitness, spinning en yoga zijn inbegrepen in de reissom.

 

Op culinair gebied is er volop keuze om lekker te eten. Er zijn drie buffet restaurants met openzitting. Een tafel reservering is niet nodig! Ontbijten, lunchen en dineren, wanneer u trek heeft. Er is bijna altijd wel een restaurant geopend. Wilt u toch een avond intiemer dineren dan kan dat tegen bijbetaling in de a-la-carte restaurants; de Sushi Bar en Buffalo Steakhouse.  Voor de echte fijnproever raad ik het Rossini restaurant aan. Elke avond maakt de chef van dit restaurant een bijzonder, maar vooral overheerlijk verrassingsmenu voor u klaar. Dit was echt een culinair hoogstandje! (een 6-gangen verrassingsmenu a €32.50 per persoon).

 

Op onze zeedag hebben we heerlijk ontspannen in het Body & Soul ...

Lees verder

Reageren