Cruisen met de MSC Preziosa

Na een korte vlucht naar Milaan hebben we aansluitend een transfer van 2,5 uur om in de haven van Genua te komen, daar ligt het schip al op ons te wachten; de MSC Preziosa!

 

De Preziosa is een vrij nieuw schip en biedt zeer veel mogelijkheden, je hoeft je aan boord dan ook geen seconde te vervelen! Het inschepen verloopt vlot en we gaan meteen kennismaken met het heerlijke eten in het buffetrestaurant. Dit restaurant is 20 uur per etmaal geopend en biedt genoeg keus en variatie. 's Middags hebben we een rondleiding van onze tourleader Jan Prikkel. Nu pas zien we hoe groot het schip is, er kunnen ruim 4000 personen aan boord.

 

Het schip heeft zeer veel te bieden. Er zijn veel leuke bars aan boord, een theater net zo groot als Carré met elke avond een show, vier zwembaden en een leuk waterpark met speeltoestellen voor de kids en een leuke waterglijbaan van 120m lang, die ook bij de volwassenen zeer in de smaak valt ;)

Verder zeven restaurants, een casino, een prachtige spa, een mooie discotheek, een 4D bioscoop, bowlingbanen, een walking track en vele winkeltjes.

 

Het schip heeft een elegante en verfijnde uitstraling, er is gewerkt met veel zilveren details en vele Swarovsky kristallen. Bijv. alle traptreden zijn gevuld met deze kristallen en kosten c  a. € 15.000 (!) per trede. Ook is er veel zwart marmer en zijn er vele kunstobjecten te bewonderen.

 

Na de verplichte safetydrill mogen we ons melden voor het diner in het à-la-carte restaurant.

Heerlijk eten, en je mag zoveel gangen kiezen als je ...

Lees verder

Reageren