Dromen worden werkelijkheid in Disney

Een stil verlangen gaat werkelijkheid worden! Dit is toch wel een reisje dat ik al vanaf kleins af aan heb willen maken. Ik ga voor het werk naar Dinseyland Parijs. De reis bestaat vooral uit veel hotel bezoeken, te weten alle Disney hotels en enkele geselecteerde hotels van Disney om het park heen.

 

Met de TGV reis ik via Brussel naar Marne la Valleé het station van Disneyland Parijs. Ik ben vanaf Den Helder ongeveer 6,5 uur onderweg. Bij aankomst leveren we eerst de bagage in bij het hotel en begin ik direct met het bezoeken van de verst gelegen hotels. Deze hotels liggen net buiten het terrein van Disney maar naar deze hotels gaan wel gratis pendel bussen vanaf het station.

 

De geselecteerde hotels zijn stuk voor stuk thema hotels met prima ruime kamers. Over alle hotels kan ik veel vertellen maar als je met het gezin naar Disney gaat dan vind ik de uitblinker toch het Explorers hotel, hier is namelijk nog een waar zwemparadijs aanwezig zodat je je buiten de Disney parken om ook nog prima in het hotel kunt vermaken.

 

Zelf logeer ik het New Port Bay Club Hotel, dit is een Disney hotel dat is gelegen aan Disney lake. Vanaf dit hotel loop je in 10 minuten naar de ingang van de parken toe. Alle hotel kamers hebben twee tweepersoonsbedden zijn waardoor de kamers door vier personen gebruikt kun ...

Lees verder

Reageren