Eten aan boord van de Aida Nova

 

Lekker eten aan boord van de Aida Nova

Vakantie en lekker eten gaan bij mij samen. Ik kan enorm genieten van een uitgebreid ontbijt of van een heerlijk diner. Op de Aida Nova kom ik helemaal aan mijn trekken. Heerlijk!

 

Semi all inclusive

Cruises van Aida zijn op basis van semi all inclusive. Dit houdt in dat bij de buffetrestaurants  frisdrank, water, wijn en bier inclusief zijn. Bij veel andere cruiserederijen moet je extra voor je dranken betalen.
 

Buffetrestaurants

De Aida Nova heeft 5 buffetrestaurants; Fuego, Markt, Bella Dona, Yachtclub en East.
Buffetrestaurant Fuego is het meest op kinderen gericht met o.a. pizza, pasta en hamburgers. In dit restaurant is ook een kinder-buffet, baby corner (hier kun je gratis baby melk krijgen), en er staan magnetrons om de melk in op te warmen.

De andere buffetrestaurants hebben allemaal een thema, zo vind je bij Bella Donna een Italiaans buffet. Het Marktrestaurant heeft een Europees buffet, en in East geniet je van de Aziatische keuken.

East is elke dag aan een ander Aziatisch land gewijd (Indonesisch, Vietnamees, Thais, etc.) Je bent vrij om te kiezen wanneer je naar welk buffetrestaurant wilt gaan. De restaurants zijn groot, maar er zijn verschillende hoekjes en zitjes gecreëerd, zodat het niet heel massaal overkomt.
 

Nog meer lekkers...


Alsof 5 restaurants nog niet voldoende is, zijn er op het schip ook nog een aantal a-al-carte   restaurants. Er is bijvoorbeeld een hamburger restaurant “Best Burger's at Sea”.
Ik heb hier genoten van een heerlijke hamburger, compleet met patatjes.

Verder zijn er een Italiaans restaurant “Casa ...

Lees verder

Reageren