Gran Canaria geschikt voor iedereen

Na een vooraf bekende tussenlanding die prima is verlopen, zijn we geland op Gran Canaria, daar onze huurauto van Sunny Cars opgehaald en met een half uur waren we aangekomen bij ons hotel. Mede dankzij de snelweg die loopt vanaf de luchthaven tot aan Arguineguin. Zelf verbleven in hotel RIU Waikiki. Er moet gezegd worden dat het hotel wat verouderd is maar de service en het eten zijn geweldig!

 

Playa del Ingles
De volgende dag te voet op ontdekkingstocht door Playa del Ingles en waar je ook verblijft in Playa del Ingles, je zit altijd centraal gelegen bij een van de vele shoppingcenters die het eiland heeft: van Kasbah, Metro, Plaza, Yumbo of Tropical. Playa del Ingles is de grootste badplaats van het eiland. Het strand wordt samen gedeeld met de plaats Maspalomas. Langs het strand loopt een lange wandel boulevard met mooi uitzicht over de zee en het strand! In Playa del Ingles vindt je vele hotels en appartementen, van eenvoudig tot luxe! Vanaf Playa del Ingles zijn we met onze huurauto langs de kust gaan rijden. Onderweg zijn we o.a. gestopt in Meloneras & Puerto de Mogan.


Maspalomas/Meloneras
Maspalomas/Meloneras wordt van Playa del Ingles gescheiden door de duinen en ligt op ca. 5 minuten rij-afstand van Playa del Ingles. Meloneras is een luxe opgezet vakantiedorp met voornamelijk luxe 4 & 5-sterren hotels, een mooi winkelcentrum en ook hier weer een mooie boulevard langs het strand.


Puerto de Mogan
Op naar Puerto de Mogan, dit wordt door de eilandbewoners ook wel klein Venetië genoemd en bij aankomst weten we ook wel waarom. De heerlijke terrasjes bij de jachthaven is de plek om te genieten van een drankje in een idyllische omgeving.
Tip: Als je verblijft in Puerto de Mogan, kun je de boot nemen naar Puerto Rico.


Na Puerto de Mogan gaat de weg verder het binnenland en de ...

Lees verder

Reacties

will leenstra

wij willen weer met ons vieren naar maloneras of maspalomas op een golfcampo of iets dergelijks. vertrek 31 maart of 1 april voor een week of 8 dagen.

Reageren