Jamaica … The home of all right !!

Jamaica is zo'n eiland in de zon dat ontdekt moet worden door echte levensgenieters. Wie er 
eenmaal is geweest, heeft voorgoed zijn hart verpand aan de prachtige stranden, het relaxte leven, 
het heerlijke eten, het groene binnenland, de klaterende watervallen, de ritmische muziek en de 
mooie mensen. Yah man !!!
 

Uit het geweldige verslag van mijn collega Sandra kun je heel veel informatie halen. Ik mocht Jamaica bezoeken in november 2014 en ben net als zij, totaal verkocht. Wat een geweldig eiland.
Ook wij hebben een trip van een week over het eiland mogen maken en dat is eigenlijk niet lang genoeg. Er is zoveel te zien en te beleven.  
 

Ik wil graag een aantal aanvullingen doen op haar verslag.

Jamaica is ontzettend in ontwikkeling de laatste paar jaar. Het wegennet is boven verwachting goed en het is dan ook een eiland wat zich uitstekend leent voor een self-drive vakantie.
De auto's zijn van prima kwaliteit en ons advies is om een 4 wheel drive auto te huren, zodat ook oa de Blue Mountains kunnen worden bezocht. De bewegwijzering is voldoende en mocht je het écht niet meer weten helpen de vriendelijke Jamaicanen je zo weer op weg. We raden wel aan om voor donker op de plaats van bestemming te zijn, niet vanwege de veiligheid maar wel vanwege de duisternis. Het kan zeer donker zijn ! De nieuwe Highway van Kingston naar Ochos Rios in het noorden is zo goed als voltooid. De reistijd is nu nog slechts zo'n 50 minuten ! Wil je liever niet zelf rijden, dan biedt de bus uitkomst, alhoewel nog niet het hele eiland te bereiken is per bus, er komen steeds meer routes en busdiensten bij. Ochos Rios is de plek om vele excursies te maken.

De 3 belangrijkste attracties van Ochos Rios zelf zijn :  

...

Lees verder

Reageren