Onbezorgd vliegen met Transavia

De wekker staat op twee uur in de ochtend om op tijd te zijn voor de vroege vlucht met Transavia van Amsterdam naar Olbia op Sardinië.  Gelukkig is het mogelijk om voor vertrek al het één en ander te regelen, zoals stoelen reserveren en inchecken.

Op deze manier “vlieg” je werkelijk door Schiphol heen. Je geeft je ruimbagage af, als je die hebt bijgeboekt, je gaat langs de paspoortcontrole en daarna kun je je heerlijk uitleven bij alle winkels en restaurants op Schiphol. Zo gaat de tijd snel voorbij en voordat we het in de gaten hebben is het tijd om aan boord te gaan van het vliegtuig.

Ook al is het nog erg vroeg, we worden enthousiast welkom geheten door de bemanning en zoeken onze stoelen op. Voor vertrek hebben we stoelen met extra beenruimte gereserveerd, zodat we met nog meer comfort in het toestel zitten.

Onderweg worden we voorzien van een heerlijk kopje koffie en tijdens de vlucht genieten we van een prachtig uitzicht. Precies op de geplande tijd staan we met beide benen op de grond van Italië. De terugvlucht van Olbia naar Amsterdam verloopt ook weer vlekkeloos en we komen voldaan na onze verkenningsreis naar Sardinië weer thuis.


Reageren