Pitstop IJsland

Wat een prachtige kans om mee te mogen op een Fam trip naar IJsland. De reis werd georganiseerd door Meet in Reykjavik in samenwerking met Iceland Air. 

 

Meet in Reykjavik is een convention bureau dat zich bezig houdt met het organiseren van grote evenementen , congressen , groeps- en incentive reizen en nog veel meer.  Zij werken samen met een grote en diverse groep lokale agenten in Reykjavik.

 

Icelandair is de luchtvaartmaatschappij van IJsland. Zij zijn onderdeel van de Icelandair Group , waartoe ook bv. Air Iceland , Icelandair Hotels en Iceland Travel behoren. 

 

Icelandair heeft 3 reisklassen : Economy, Economy Comfort en de Saga Class  (Business Class ) . De Economy Class zit comfortabel en heeft genoeg beenruimte, 81 cm . Frisdrank , koffie en thee zijn gratis. Snacks/maaltijden tegen betaling.  Als je Economy Comfort boekt krijg je een stoel voorin het toestel, 84 cm beenruimte ,mag je bij de business class inchecken en mag je gebruik maken van de lounge .  Gratis maaltijd en drankjes tijdens de vlucht. Saga Class is de Business Class van Icelandair en heeft luxe stoelen met 101 cm beenruimte. Uiteraard heb je voorrang bij het inchecken en mag je gebruik van maken van de Lounge . Alle klassen hebben  een super in-flight entertainmentsysteem!  Een soort I-Pad in de hoofdsteun voor je , die erg makkelijk te bedienen is en waarmee je wel drie keer de wereld rond kan en dan heb je nog alles niet gezien ;-)

 

Onze reis begon woensdag met een vertraging van 4 uur . De winters aan de zuid/west kust zijn normaliter vrij mild , echter deze winter niet ! Veel sneeuwstormen en koud en guur weer. Die dag raasde er een sneeuwstorm over het land , waardoor het hele luchtverkeer plat lag .  Uiteindelijk kwamen we om 19:30 's avonds aan en gingen we in plaats van naar de Blue Lagoo ...

Lees verder

Reageren