Pure verwennerij bij Club Med

Begin November verlaat ik de kou in Nederland en reis ik af naar het zonnige Antalya! Met Club Med ga ik de Turkse Riviera ontdekken. Na een vroege en rustige vlucht komen we aan met een stralend zonnetje. Met een minibus worden we naar het eerste hotel gebracht, Clubdorp Palmiye. Bij aankomst staat de vriendelijke GO al op ons te wachten. GO staat voor Gentil Organizer, dit zijn mensen die op de club werken als ober, receptionist of bij het animatieteam. We genieten van een heerlijke welkomstcocktail en 'Turkish delight'.

Na dit fijne ontvangst krijgen we een rondleiding over het uitgestrekte clubpark. We wandelen door de prachtig aangelegde tuin met bouganville en fruitbomen, langs de kamers en het village gedeelte. In het hotel gedeelte is geen animatie en dit is dus de rustige kant. In het village gedeelte verblijven veel gezinnen. Hier is het doorgaans wat drukker met veel entertainment.

 

Club Med Palmiye is het best verkopende hotel op de Nederlandse (Club Med) markt. Dat is ook niet gek als je hoort wat er allemaal is inbegrepen! Er is een miniclub voor de leeftijd 4-11, een babyclub (sommige activiteiten tegen betaling) en voor de kinderen van 11 tot 17 is er de Passworld met ontzettend veel leuke activiteiten. De meeste sportactiviteiten zijn bij Club Med ook inbegrepen zoals voetbal, basketbal, trapeze, fitness, zeilen, basketbal enz.

We gaan verder en bekijken diverse soorten kamers. De kamers bij Club Med zijn onder te verdelen in de clubkamer, deluxekamer (clubkamer met zeezicht, ruimer en een zitje) en een suite met woongedeelte. Het hotel waar wij nu verblijven heeft ook een Village gedeelte met bungalows. Bij de bungalows is geen terras aanwezig, tenzij je een duplex kamer boekt, dan heb je een dakterras.

Inmiddels is het lunchtijd en schuiven we aan. Het aanbod is enorm en je kijkt je ogen uit, alles is zo lekker! Salades, warme en koude gerechten, uitgebreide Turkse gerechte ...

Lees verder

Reageren