RIU Caribbean, wat een service

Mijn naam is Marieke Munts en ik ben afgereisd naar het schitterende Punta Cana. Deze bestemming is zeer geschikt voor liefhebbers van zon, zee en strand en een heerlijke temperatuur gedurende het gehele jaar. Ter plaatse kunt u volop genieten van de prachtige witte zandstranden en diverse watersportmogelijkheden.

 

Tijdens de reis heb ik overnacht in één van de RIU hotels in Punta Cana en alle faciliteiten van deze en alle andere RIU hotels mogen ontdekken. Een verblijf in een RIU hotel maakt uw droomvakantie helemaal af. De service in deze hotels, de buffetten en faciliteiten maken uw vakantie onvergetelijk.

 

Hotel RIU Naiboa****
Dit is één van de 'Classic' RIU hotels. De kamers zijn ruim en schoon en u verblijft hier op basis van All Inclusive. Dat wil zeggen dat u voor uw ontbijt, lunch en diner kunt genieten van een uitgebreid buffet. De maaltijden in de RIU hotels staan er om bekend om van goede kwaliteit te zijn. De andere faciliteiten in dit hotel zijn diverse bars (waar u heerlijk kunt genieten van cocktails), een zwembad en overdag en 's avonds een entertainment programma met o.a. shows.

 

Hotel RIU Palace Macao*****
Dit Palace hotel is alleen ...

Lees verder

Reageren