ROBINSON, Alles mag en niets moet!

Het motto van alle Robinson Clubs is alles mag en niets moet!

 

Bij Robinson Club Agadir heb ik een top ervaring opgedaan.  We werden hartelijk welkom geheten en getrakteerd op een feestelijk drankje.  De koffers werden naar onze kamer gebracht, snel opfrissen en op onderzoek uit in het hotel. De kamers zijn prima, basic en niet heel luxe. De bedden zijn zeer goed en een badkamer met apart toilet en inloopdouche.

 

Voor een Robinson Club hotel kies je bewust. Het is namelijk niet het voordeligste 4* all inclusive hotel.

 

Echter wel heel compleet is all inclusive in bijvoorbeeld;

  • Sport faciliteiten.: Vanaf 9 tot 5 uur kan je instappen in een activiteit, zoals o.a.XCO-Walking, Back Fit, Yoga, Cycling Fatburner, XCO-Shape, Aqua Fit, krachttraining, tennis. Of je doet mee aan het Entertainment programma met o.a. Beach Volleybal, Football.
  • Wellness met sauna, stoombad en tegen betaling behandelingen.
  • Watersport met golfsurfen/bodyboarden. Alle instructeurs of sport begeleiders zijn gecertificeerd.

 

We kregen een rondleiding in de Roby Club. Hier worden de kleintjes van 3-6 jaar vermaakt en verzorgd. Er stonden bijvoorbeeld vele kinderfietsjes/ driewielers, poppenwiegjes, (zo schattig) klaar en alles zo schoon en netjes. De kinderbegeleidster komt uit Nederland en vertelde dat alle nationaliteiten zich hier prima vermaken. Dat is natuurlijk kinderen-eigen, maar wel heel fijn zodat papa of mama met een gerust hart aan de sport onderdelen kunnen meedoen.

 

De meeste gasten komen uit Duitsland en de Club is ook Duits georiënteerd. Echter maken ze ook hun Duitse reputatie om goede kwaliteit te le ...

Lees verder

Reageren