ROBINSON, de tijd van je leven

Mijn naam is Esther Poldner en ik werk al jaren met veel passie en plezier in de reisbranche. Onlangs heb ik voor het eerst kennis mogen maken met het product “ROBINSON”, een concept dat op de Nederlandse markt meer bekendheid moet gaan krijgen, omdat de slogan hierboven klopt!

Met een select clubje van 12 man zijn we per Arke Fly afgereisd richting Fuerteventura, waar zich 2 ROBINSON Clubs bevinden. Beide clubs zijn gelegen op het zuidelijk gedeelte van het eiland.


Dag 1
Vertrek om 08:10 uur(oorspronkelijk vertrek 07:45 uur, dus ietsje vertraging) per Arke Fly in de Comfort Class. Zeer net en verzorgd toestel en de Comfort Class blijft toch echt een aanrader, 8 cm meer beenruimte, dit merk je echt! Aankomst al rond 11:15 uur plaatselijke tijd, dus ondanks het iets latere vertrek vanuit Nederland in ongeveer 4 uur al op plaats bestemming!

Vertrek richting het eerste hotel: ROBINSON Club Esquinzo Playa.


Transfertijd vanaf de luchthaven ongeveer een uur en een kwartier. Tijdens de rit over goed geasfalteerde wegen toont het landschap droog en dor maar toch heeft dit ook weer wat.

Bij aankomst ziet het entree van de club er wat gewoontjes uit, maar binnen de hekken ligt een prachtig aangelegd complex(zie foto's)! We worden welkom geheten door de gastvrije “ROBY's”. De sfeer oogt gemoedelijk en relaxed. We kunnen de kamers al in om even iets luchtigers aan te doen en schuiven rond 14:00 uur aan voor een heerlijke buffetlunch, alles wordt voor je neus vers bereid en de keuze is enorm! Dit hotel is op basis van all-inclusive, dus genieten maar.

Na de lunch een rondleiding over het terrein. Het hotel is geschikt voor gezinnen met kinderen.

De kamers zijn verspreid gelegen over het verzorgde glooiende terrein vol met groen, een aantal kamers ligt vrij ver van het centrale deel, maar dit is niet hinderlijk. Je kom ...

Lees verder

Reageren