ROBINSON, de tijd van je leven op Kreta

Ik heb de twee nieuwe ROBINSON Clubs in Kreta bezocht; Club Kalimera Kriti en Club Elounda Bay Palace. Beide clubs beschikken over een uitgebreid aanbod van sport, WellFit en entertainment activiteiten. Daarnaast kun je genieten van heerlijke gerechten, avondshows en de gezelligheid in de bar en NITE club.

 

In de Robinson Clubs is het mogelijk onder professionele begeleiding van de zgn. Robins diverse sporten te beoefenen. De Robins zijn de hele dag aanwezig op het hele complex, herkenbaar aan hun witte broek, blauwe shirt en Robinsonkeycord met hun naam erop.
Elke Robin heeft zijn eigen specialiteit; beachvolleybal, boogschieten, watersport (surfen, zeilen), yoga, aerobics, theater, koken en nog veel meer..
Daarnaast organiseren de Robins bv. voetbal-, tennis- of beachvolleybaltoernooien voor de gasten. De Robins zullen de gasten uitnodigen mee te doen aan een activiteit, maar niets is verplicht, en er wordt niet aangedrongen.


Tijdens de eetmomenten nemen de Robins plaats bij de gasten aan tafel. Verder zijn ze te vinden achter het buffet om een maaltijd te bereiden, doen ze mee aan de avondshows en mengen ze zich in de NITE Club onder de gasten.

TIP Als u wilt leren surfen of zeilen kan men hiervoor, tegen betaling, een cursus volgen, waarna men hiervoor een certificaat krijgt dat wereldwijd geldig is.

TIP Bij het ontbijt ligt het dagprogramma op tafel, waarin u kunt bekijken waar en op welke tijd welke activiteit beoefend kan worden.

TIP Bij het inchecken krijgt U een Robinson creditcard op naam en kamernummer om betalingen te kunnen voldoen. Na afloop van het verblijf rekent U af bij de receptie.

TIP In elk Robinson buffetrestaurant altijd een zgn. WellFit-buffetgedeelte is. U krijgt de garantie dat, wanneer u tijdens het verblijf alleen van dit buffet eet, u op gewicht zult blijven, ...

Lees verder

Reageren