Relaxen op Belize

 

TIjd om te relaxen. We zijn onderweg met een speedboot van Belize stad  naar Caye Caulker. Een koraaleiland dat deel uitmaakt van een 200km lang barrier-rif voor de kust. Het eiland is 7 km lang en slechts 600 meter breed (op het breedste punt).  Onze voorstellling is een heerlijk eiland met veel zon, zee en strand,  genieten van een heerlijke cocktails en de relaxte muziek.  De onderwaterwereld zou prachtig moeten zijn. 

 

Onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt.  We komen met de boot aan en lopen via een houten pier naar het strand.   Schoenen uit en lekker op onze bloten voeten via de "boulevard" naar ons hotel.  De welkomstcocktail stond voor ons klaar en het relaxen en genieten kan beginnen.

We boeken een snorkeltrip voor de volgende dag. De onderwaterwereld is na horen zeggen geweldig en dit willen wij met onze eigen ogen zien.   Na een heerlijke avond bij een van de vele leuke kleinschalige restaurantjes met verrukkelijk eten duiken wij ons bedje in.  

 

De onderwaterwereld staat op ons programma vandaag.  Met een kleine groep mensen, genoeg snorkels en een gezellige instructeur gaan wij op pad. De zee is rustig, dus we kunnen genieten van het echt super heldere water.  We worden getrakteerd op 2 kleine haaien en meerdere roggen.  Een hele belevenis om hier tussen te zwemmen. 


Belize is het toppunt van relaxen in een Caribische sfeer!


Reageren