Relaxt aankomen in India

Ik reis in stijl naar India met Jet Airways. Op Schiphol word ik met de bus naar het vliegtuig gebracht en aldaar stap ik via de trap het vliegtuig binnen. Businessclass linksaf zegt de steward.
 

Een super relaxte stoel staat voor mij klaar. De steward geeft een heerlijk warm doekje en vraagt gelijk wat ik wil drinken. Ik kies voor een appelsapje en neem plaats in mijn stoel voor de komende 9 en een half uur.  Ondertussen ga ik alle knopjes proberen en kom erachter dat mijn stoel volledig in ligstand kan. Wat heerlijk.  Dit maak ik niet vaak mee in een vliegtuig. Met mijn 1m89 is dit werkelijk waar een goede manier om relaxt aan te komen op de bestemming.  We gaan de lucht in op weg naar India.  De reis gaat beginnen.
 

De steward geeft mij het menu voor de vlucht. Ik lees heel wat lekkere keuzes en kies voor een salade en als hoofdgerecht Zafrani Malia Kofta. Als toetje neem ik  cheesecake met een kopje thee.  Bij een diner hoort ook een drankje en ook hier is voldoende keuze. Wijntje alstublieft! 
 

Ondertussen ben ik het entertainmentsysteem aan het onderzoeken.  Welke film of serie zal ik straks gaan kijken of zal ik even mijn ogen dicht doen? Ik hoef nog even niet te kiezen, want de steward komt langs. Hij dekt mijn tafeltje met een wit laken,  peper en zout, bestek en een glas water.  Dit is dineren in luxe in de lucht.   Ik heb de goede keuzes gemaakt en heb heerlijk gegeten.
 

Daarna heb ik wat leuke films gekeken en ondertussen een beetje geslapen.  De piloot geeft aan dat ik bijna in Bengaluru ben en mij gereed dien te maken voor de landing. Stiekem een beetje jammer dat de tijd zo snel voorbij is gegaan......  Op naar Bengaluru!


Reageren