Robinson Club Cala Serena

Herzlich willkommen, klinkt het zodra ik het Robinson Cala Serena op Mallorca binnenstap. Het is even omschakelen dat alles hier in het Duits gaat. Robinson is nou eenmaal een Duits bedrijf en ook Mallorca staat bekend als een populaire bestemming bij onze oosterburen. In mijn beste Duits check ik in en kan ik direct naar mijn kamer. Een prachtige suite met open badkamer. In de kamer tref ik een programma met het enorme aanbod activiteiten en de speciale avonden welke georganiseerd worden. Ik ga mij hier de komende dagen goed vermaken.
 
Op de eerste avond is er een gala-avond georganiseerd, zwart/wit met een 'touch of gold'. De sfeer tijdens het diner is zeer goed, een prachtig buffet met mooie maaltijden en iedereen in dezelfde stijl gekleed. De keuken is zeer gevarieerd en creatief. Bij de diverse livecooking station worden de gerechten voor je neus bereid. Met een voldaan gevoel sluit ik de avond af in de bar onder het genot van een drankje. Een mooie eerste indruk Robinson! 
 
Wakker worden door het gefluit van de vogeltjes, daar wordt toch iedereen vrolijk van? Na een heerlijke nacht is het vandaag tijd voor het echte Robinson gevoel! Om 11 uur start ik met een rondleiding over het complex, leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen. Wat mij al snel duidelijk word is dat het hier heel goed geregeld is. Ontzettend veel keuze in sport en ook een spa mag hier niet ontbreken! Uiteindelijk kies ik voor een golfclinic in de middag op het sportcomplex aan de overkant. 
 
De vriendelijke medewerker is zeer gedreven en wil mij graag leren hoe je golft. Helaas begint de lucht steeds donkerder te worden en gaat het uiteindelijk keihard regenen waardoor de clinic niet door kan gaan. Ik besluit dan maar met de auto op pad te gaan, het eiland rond. Na een mooie rit keer ik terug in de club. Even opfrissen en door naar het tapas-restaurant La Tasca. Een intieme setting waar ik geniet van de d ...

Lees verder

Reageren