Strandvakantie Sanur

Na een vlotte incheck op Schiphol vliegen wij in circa 6 uur naar Dubai waar wij een overstap hebben om door te vliegen naar Denpasar op Bali. De overstaptijd is 2 uur en dat is prima te doen op Dubai Airport. De vliegtijd naar Denpasar is ongeveer nog 8,5 uur. Bij aankomst op Bali is er geen visum meer nodig voor ons als Nederlanders en dus kun je direct doorlopen naar de douane. Bij het verlaten van het luchthavengebouw komt de heerlijke temperatuur je direct tegemoet.

Na een korte transfer komen wij aan in ons hotel, het Swissbel Resort. Een relatief nieuw hotel met ruime kamer inclusief jacuzzi op het balkon. Dit wordt de komende twee weken genieten!

Ons hotel ligt in een drukke omgeving, het ligt namelijk in het centrum aan een doorgaande weg. Doordat het hotel in het centrum ligt, verwacht je dat het altijd druk is, maar in de prachtige tuin waar ook het zwembad is heb je er totaal geen last van. Wat een rust en ontspanning hier! Je kunt hier heerlijk tot rust komen.

Omdat wij het zonde vinden om alleen voor een strandverblijf naar Bali te reizen hebben wij vooraf diverse dagexcursies geboekt. Zo wisselen wij de stranddagen af met dagtochten over dit prachtige eiland.

 

Tijdens één van de excursies brengen we een bezoek aan de batikfabriek, bezoeken we een authentiek Balinees huis en bezoeken we de ambachtstadjes Batubulan, Mas en Celuk. Deze s ...

Lees verder

Reageren