Switch on Fun met de Carnival Vista

Wij  werden uitgenodigd om een deeltraject mee te varen met het nieuwste schip van Carnival Cruise Lines: de Carnival Vista. Een schip wat in april van 2016 in de vaart is genomen en beschikt over vele bijzondere faciliteiten welke wij mochten ervaren. Te gek dus!

 

We hadden een vroege vlucht richting Rome en het schip vertrok pas in de avond vanuit Civitavecchia dus zijn wij met de snelle trein: Leonardo Express naar het centrum van Rome

gereisd en zijn daar op de fiets gestapt om de highlights van Rome te bekijken. Alle bezienswaardigheden liggen op korte afstand van elkaar en per fiets is het een ultieme ervaring om zo de stad Rome te ontdekken.

 

Na een paar uur in Rome vertrekken we per metro en trein (reken totaal 1,5uur)en komen we aan op het station van Civitavecchia waar een bus klaar staat van Carnival Cruise Lines om ons naar het schip te brengen (buskaartje €2,) Wat is het toch altijd mooi om zo'n enorm schip dan daar te zien liggen en dat wij aan boord mogen is natuurlijk helemaal gaaf!

 

Bij de incheckbalie wordt onze creditcard geregistreerd en ontvangen we de pasjes welke onder andere fungeren als kamersleutel van onze schitterende ruime balkonhut. Na ons even opgefrist te hebben worden we verwacht in 1 van de 2 a la carte restaurants (zonder toeslag) namelijk: The Reflections en genieten wij van dit heerlijke diner terwijl we wegvaren uit de haven van Civitavecchia.

 

Na een lange dag gaan we voldaan naar onze hut en worden we wakker in de volgende haven, namelijk Napels, hoe bijzonder. Na een heerlijk ontbijt buiten in de zon, besluiten we om mee te gaan met de Pompeï express om zo 1 van de door UNESCO uitgeroepen wereld wonderen te aanschouwen. Uiteraard is het excursie aanbod vanuit de rederij groot, andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een excursie naar het eiland Capri of gewoon zo vanuit het ...

Lees verder

Reageren