Toronto en Niagara Falls

 

Vroeg in de ochtend vertrek ik met Austrian Airlines naar Toronto. De overstap in Wenen verloopt prima. Het is een kleine luchthaven waar ik gemakkelijk in korte tijd kan overstappen. Na een prima vlucht kom ik 's middags aan in Toronto en word ik naar mijn 'thuis' voor de komende drie nachten gebracht; Hotel Chelsea.

 

Aan boord krijg ik een goed en uitgebreid ontbijt. Dit kan voor vertrek worden bijgeboekt en er zijn verschillende menu's waar uit gekozen kan worden.

 

Hotel Chelsea is het grootste hotel van Toronto met maar liefst 1600 kamers. Ideaal in het centrum gelegen, met op iedere hoek diverse winkels en meerdere winkelcentra (bijvoorbeeld Eaton Centre). Het hotel is geschikt voor jong en oud, en heeft veel faciliteiten. Op de begane grond is zelfs een zwembad met glijbaan te vinden.

 

Na een goede nachtrust mag ik me opmaken voor een 'Treasure Hunt' door Toronto. In groepjes van negen personen worden we de stad ingestuurd om opdrachten te doen. De opdrachten bestaan uit foto's maken en vragen beantwoorden. Een hele leuke gelegenheid om Toronto te leren kennen. ...

Lees verder

Canada Toronto en Niagara Falls Toronto citytrip Toronto sign Niagara Falls Cruise

Reageren