Tunesië relaxen in de zon!

Recentelijk heb ik samen met onze agent Tunesië bezocht. Het programma was druk, divers en gaf een goede indruk van het land met verschillende accommodaties! 

 

Om te beginnen: de bestemming heeft onze groep enorm verrast. Iedereen in de groep ging redelijk bevooroordeeld op reis naar het Noord Afrikaanse land. Maar eerlijk is eerlijk, tijdens de evaluatie aan het einde van de reis was er nauwelijks een minpuntje te benoemen. 

 

Tijdens onze reis verbleven we in twee verschillende RIU hotels.  RIU staat bekend om haar persoonlijke en warme service en het culinaire aanbod. Naast onze overnachtingschotels hebben we meerdere RIU hotels bekeken. We hebben hierbij een goede en uitgebreide indruk van de RIU Hotels, Clubhotels en Palace hotels gekregen. Ook de voordelen van het partner programma en de RIU vriendenclub zijn besproken. 

 

TUI biedt een groot aanbod van hotels- en appartementen in Tunesië, hierdoor waren de dagen goed gevuld met veel accommodatie bezoeken.  Een verassing tijdens de reis was het Suneo Club Tropicana in Skanes, dit hotel heeft slechts drie 1/2 ster. Maar het is een absolute aanrader, het budget voor de renovatie viel ruimer uit. Hierdoor is het volledige hotel gerenoveerd en kun je je klanten er gerust naartoe sturen! 

 

De stranden zijn geweldig, ze zijn breed, hagelwit en lopen langzaam af in zee. Met de wuivende palmbomen en de hoge temperatuur deed het Caribisch aan.  Veel hotels liggen direct aan het strand, dit geeft bij veel gelegenheid tot private dining op het (privé) strand. Verkopers op het strand worden door de hotels geweerd. 

 

De vliegduur naar Tunesië is kort, in slechts 2 1/2 uur is men in Enfidha. Door deze nieuwe luchthaven zijn de transfers naar de hotels in Port el Kantaoui, Skanes, Sousse en Hammamet kort (niet lange ...

Lees verder

Reageren