Van Warnemünde naar Oslo en Kopenhagen

Ik ben vijf dagen mee geweest aan boord van de AIDAblu vanuit Warnemünde naar Oslo en Kopenhagen en ik wil mijn ervaringen graag met u delen.
 

Aida cruises, beschikt over negen schepen en bieden meer dan 180 bestemmingen aan.
Vanaf 2013 vele afvaarten vanaf Amsterdam. Bij deze Duitse rederij, waarbij ook aan boord Duits de voertaal is, draait alles om ontspanning en een informele sfeer. U herkent de schepen al aan de vriendelijke glimlach op de boeg van het schip. De organisatie aan boord van deze moderne en kleurrijk gedecoreerde schepen is perfect. Bij AIDA Cruises doen ze veel dingen net even anders.
 

De maaltijden worden in buffetvorm aangeboden, inclusief tafeldrankjes en u hoeft zich over fooien geen zorgen te maken, want deze zijn inbegrepen. U kunt heerlijk dineren in één van de buffetrestaurants waar u een grote keuzemogelijkheid heeft zonder vast te zitten aan dinertijden. Daarnaast ook nog twee specialiteitenrestaurants waar u tegen een toeslag heerlijk a la carte kunt dineren.

Restaurant Rossini is een bezoek waard, prachtig uitzicht en een uitstekende keuken.
Ze hebben zelf een Brauhaus aan boord; een eigen bierbrouwerij, waar men heerlijk kan eten en het zelf gebrouwen bier gemaakt van zeewater kan drinken!
 

Naast diverse wellness opties, worden er ook tal van sportieve uitstapjes aangeboden, bijvoorbeeld per fiets door Kopenhagen of golfen op één van de bestemmingen die u aandoet tijdens de cruise. Aan boord ontbreekt het ook niet aan sportiviteit. Zo kunt u een hardloopparcours afleggen in de buitenlucht, beschikken de schepen over een groot fitness gedeelte waar ook diverse lessen als Yoga, Pilates en Spinning worden gegeven. De rederij beschikt over een uitgebreid kidsclub programma. Vanaf drie jaar kunnen de kinderen al terecht in de kidsclub waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. De kind ...

Lees verder

Reageren