Vliegen met Cathay Pacific

Vanuit mijn raampje kijk ik naar de sterren, wat zijn ze dichtbij .Ik geniet van het uitzicht , er ligt sneeuw over de woestijn bij Kazachstan! Ik vlieg op 20.000 feet in het nieuwe parade paardje van Cathay Pacific , de A350 . Als reisagent ben ik uitgenodigd om plaats te nemen in de business class stoel. Ik geniet van een kop jasmijn thee en de luxe aan boord . Het menu ligt al klaar , ik kan kiezen uit diverse maaltijden gemaakt in samenwerking met een aantal goede restaurants en chef koks uit Hongkong. Het voorgerecht is onderweg, heerlijke garnalen op een bedje van quinoa , daarnaast een groene salade, een vers gebakken broodje en een Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland . Dit allemaal gepresenteerd op een wit tafelkleed met mooi bestek. Ik waan me in een luxe restaurant en laat me daarna nog verwennen met een beef tenderloin en panna cotta als dessert.

 

Ik geniet van de ruime zitplaats. Om mij heen zijn er verschillende plaatsen waar ik mijn spullen kwijt kan , bijvoorbeeld onder de voetensteun: ideaal om mijn tas op te bergen. Er is ook een kastje waar ik een koptelefoon vind en een etui met verfrissende toiletartikelen. Ook kan ik hier makkelijk mijn telefoon opladen en opbergen in een opbergnet. Goed geregeld! Daarnaast kan ik genieten van een zeer uitgebreid entertainment systeem . De A-350 stoel is voorzien van een persoonlijke TV van 18,5 inch en een videospeler van 4,3 inch. Ik kan games spelen, een artikel lezen , muziek luisteren of genieten van de nieuwste films en series . Ook kan ik de voortgang van de vlucht zien.

 

Ik kies voor een leuke film , de lichten in de cabine zijn al gedimd . Ik zit comfortabel in de stoel ontworpen door studio FA Porsche , welke bekend staat om zijn expertise in ergonomie en comfort. Het is een zeer royale stoel die makkelijk in elke stand te verzetten is .Na de film ben ik moe en wil ik gaan slapen. Het bed nodigt al een tijdje uit , met één druk op de kn ...

Lees verder

Reageren