Wellness tijdens een vakantie

Een wellness reis.. Wat je je daar precies bij voor moet stellen? Ik ga mee op studiereis met onze partner die gespecialiseerd is in wellness reizen. Ik laat mezelf onderdompelen in relaxen en ontspanning.  

 

Wellness resort Griekenland

We gaan naar “destination Spa” Euphoria Retreat in het mystieke plaatsje Mystras in Griekenland.

Vanaf de luchthaven Kalamata duurt de transfer ongeveer een uur.

 

Eenmaal aangekomen worden we overweldigd door de rust en ontspannen sfeer die het kleine resort uitstraalt. De vriendelijke en ongedwongen service is hartverwarmend. Het resort is net een jaar geopend en de eigenaren hebben er 10 jaar voor uit getrokken om er een paradijsje van te maken.

 

Signature treatments

Na een uitgebreide rondleiding door de spa verheugen we ons op de diverse behandelingen die ons te wachten staan. Voorafgaand aan de zogenaamde Signature treatments dienen er vragenlijsten te worden ingevuld om te kijken welke behandeling op dat moment het beste bij een ieder past. Zo zijn ze letterlijk op het lijf geschreven en geven je lichaam precies wat het nodig heeft.

 

Eén van de behandelingen is de Signature 5 Element Balancing Treatment. Deze vijf elementen behandeling komt van oorsprong uit de Chinese cultuur en wordt ook gebruikt bij acupunctuur behandelingen. Hierbij wordt gekeken welke van de vijf elementen 'vuur, water, aarde, lucht en metaal' op dit moment het beste past om je beter in balans te brengen.

 

Ik krijg een behandeling van hout en water en ik kan niet anders zeggen dan dat het zeer weldadig is en ik er na een uur totaal ontspannen vandaan ging. Ook de aromatherapie en de Hamam zijn top.
 

Overige spafaciliteiten

De overige spafaciliteiten zijn uitzonderlijk. De inrichting van de spa is heel stijlvol en ge& ...

Lees verder

Reageren