Service en Vragen

Algemeen

Boek een reis

Vliegen en luchtvaart

Betalen

Reispapieren

Verzekeringen

Gezond op reis

Wijzigen of annuleren

Voorwaarden

Privacy

Cookiebeleid

Overige

Algemeen

Wie is Zonvaart Reizen?

Wij zijn een familiebedrijf met vijftien vestigingen in Noord-Holland, lid van ANVR en deelnemer in het Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Calamiteitenfonds, zodat u zeker bent van een fijne vakantie en alles gegarandeerd in orde is. Wij bieden nog échte service, heeft al 50 jaar ervaring en werkt uitsluitend met vertrouwde reisspecialisten met actuele kennis. Tevens zijn wij in 2015 benoemd tot Beste Reisbedrijf van Noord-Holland en 2e van Nederland!

De jarenlange ervaring is er vanzelfsprekend ook voor al uw uitzonderlijke reiswensen en vliegtickets, treintickets, vakantiereizen, zakenreizen, beursreizen, wintersport, golfreizen, transfers, excursies, autohuur, visa, rondreizen, entreebewijzen, groepsreizen, koffers, greenfees, cruises, of gewoon een weekendje weg. Voor elk onderdeel hebben we specialisten in huis. Uniek is ons VIPpakket met vele voordelen en extra’s.

Dus bent u toe aan een zorgeloze zonvakantie, een adembenemende rondreis, een spectaculaire stedentrip, een unieke expeditie of grensverleggende cruise?
Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan of loopt u eens binnen bij een vestiging bij u in de buurt.

Ga naar: Algemene bedrijfsgegevens
 

Wat is de werkwijze van Zonvaart Reizen?

We begeleiden uw boeking van het begin tot het einde en controleren vrijblijvend alle reisonderdelen. Wij verwerken uw boeking voor u binnen een gesloten intranet en uw reisbescheiden worden voor vertrek nauwkeurig nagekeken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Welke zekerheden heb ik als ik een reis bij Zonvaart Reizen boek?

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging ANVR en deelnemer in de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Ondanks onze goede zorgen kan het voorkomen dat zich tijdens uw reis iets voordoet waar u niet tevreden over bent. Wij begeleiden u graag met de schriftelijke klachtenprocedure met de airline/hotel/touroperator of u kunt zich wenden naar de Geschillencommissie Reizen (www.degeschillencommissie.nl) waarbij wij zijn aangesloten. Daarnaast heeft u bij ons de zekerheid van gedegen advies door gekwalificeerde reisspecialisten, zodat u gemakkelijk uw droombestemming vindt en goed voorbereid op reis kunt gaan.

 

ANVR consumentenvoorwaarden

Wij zijn aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- en/of Deel B -Boekingsvoorwaarden-) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- en/of Deel B –Boekingsvoorwaarden-) en overige ANVR- informatie.

 

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zonvaart Reizen (KvK nr. 37038272) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Zonvaart Reizen (KvK nr. 37038272) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite en de in onze brochures gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.