Service en Vragen

Algemeen

Boek een reis

Vliegen en luchtvaart

Betalen

Reispapieren

Verzekeringen

Gezond op reis

Wijzigen of annuleren

Voorwaarden

Privacy

Cookiebeleid

Overige

Verzekeringen

Is een reisverzekering noodzakelijk?

Goed verzekerd op reis gaan is erg verstandig. Kosten door diefstal of door schade aan uw bagage of logies worden door een goede reisverzekering vergoed. Indien u moet worden opgenomen in een ziekenhuis of gerepatrieerd dient te worden naar Nederland, kunt u ter plaatse te maken krijgen met hoge kosten. Daarnaast kunt u zaken als geld, bijzondere sporten, ongevallen e.d. meeverzekeren. Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden.

Er zijn vele verschillende reisverzekeringen. Wilt u graag weten welke reisverzekering het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze reisadviseurs. Bekijk en vergelijk hier onze reisverzekeringen.


Is een annuleringsverzekering noodzakelijk?

Als u voor vertrek door onverhoopte gebeurtenissen uw reis dient te annuleren dan kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100% van uw reissom. Ook tijdens uw reis kunt u gedwongen worden uw reis vroegtijdig af te breken.  Met een annuleringsverzekering dekt u deze beide situaties het annuleringsrisico af. Bovendien heeft een annuleringsverzekering niet alleen betrekking op u en uw reisgenoten, maar ook op uw eerste- en tweedegraads familieleden en indien gewenst op vrienden, kennissen, zaakwaarnemers e.d. Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden. Bekijk en vergelijk hier onze annuleringsverzekeringen.

 

Hoe sluit ik een verzekering af?

U kunt uw reis- en/of annuleringsverzekering hier gemakkelijk zelfstandig online afsluiten.

Voor advies bij het afsluiten van een verzekering, kunt u contact opnemen met onze reisadviseurs. Een annuleringsverzekering dient binnen 7 dagen na boeking te worden afgesloten. Een reisverzekering kan tot één dag voor vertrek voor u worden afgesloten. Onze reisadviseurs zullen na ontvangst van uw gegevens de verzekering voor u afsluiten. De verzekeringspolis en voorwaarden ontvangt u vervolgens per omgaande.

 

Welke verzekering past bij mij?

Vind hier een overzicht van de verzekeringsproducten die wij aanbieden. Hier vindt u gemakkelijk de reis- en/of annuleringsverzekering die bij u past en berekent u vrijblijvend uw premie.