Service en Vragen

Algemeen

Boek een reis

Vliegen en luchtvaart

Betalen

Reispapieren

Verzekeringen

Gezond op reis

Wijzigen of annuleren

Duurzaam op reis

Voorwaarden

Privacy

Cookiebeleid

Overige

Werken bij Zonvaart Reizen

Wijzigen of annuleren

Kunt u uw reis na boeking nog wijzigen?
Nadat u uw persoonsgegevens heeft ingevuld en heeft aangegeven te willen boeken, is de boeking definitief gemaakt. Indien u wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met onze reisadviseurs. Houdt u er rekening mee dat er wijzigingskosten in rekening gebracht kunnen worden. Wij raden u aan altijd de ANVR reisvoorwaarden en ANVR boekingsvoorwaarden te raadplegen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Zonvaart Reizen aangeboden reizen (let op uitzonderingen).


Uitzonderingen:
Bij lijndiensttickets, autohuur en losse hotels gelden de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de leverancier.

 

Kunt u uw reis na boeking nog annuleren?
Nadat u uw persoonsgegevens heeft ingevuld en heeft aangegeven te willen boeken, is de boeking definitief gemaakt. Indien u wilt annuleren, dan kunt u contact opnemen met onze reisadviseurs. Houdt u er rekening mee dat er annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden. Wij raden u aan altijd de ANVR reisvoorwaarden en de ANVR boekingsvoorwaarden te raadplegen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Zonvaart Reizen aangeboden reizen (zie uitzonderingen). Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten, raadpleeg dan de polisvoorwaarden om te zien of de gebeurtenis door de verzekeringsmaatschappij gedekt wordt.

 

Uitzonderingen:
Bij lijndiensttickets, autohuur en losse hotels gelden de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de leverancier.