Service en Vragen

Algemeen

Boek een reis

Vliegen en luchtvaart

Betalen

Reispapieren

Verzekeringen

Gezond op reis

Wijzigen of annuleren

Voorwaarden

Privacy

Cookiebeleid

Overige

Wijzigen of annuleren

Kunt u uw reis na boeking nog wijzigen?
Nadat u uw persoonsgegevens heeft ingevuld en heeft aangegeven te willen boeken, is de boeking definitief gemaakt. Indien u wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met onze reisadviseurs. Houdt u er rekening mee dat er wijzigingskosten in rekening gebracht kunnen worden. Wij raden u aan altijd de ANVR reisvoorwaarden en ANVR boekingsvoorwaarden te raadplegen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Zonvaart Reizen aangeboden reizen (let op uitzonderingen).


Uitzonderingen:
Bij lijndiensttickets, autohuur en losse hotels gelden de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de leverancier.

 

Kunt u uw reis na boeking nog annuleren?
Nadat u uw persoonsgegevens heeft ingevuld en heeft aangegeven te willen boeken, is de boeking definitief gemaakt. Indien u wilt annuleren, dan kunt u contact opnemen met onze reisadviseurs. Houdt u er rekening mee dat er annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden. Wij raden u aan altijd de ANVR reisvoorwaarden en de ANVR boekingsvoorwaarden te raadplegen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Zonvaart Reizen aangeboden reizen (zie uitzonderingen). Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten, raadpleeg dan de polisvoorwaarden om te zien of de gebeurtenis door de verzekeringsmaatschappij gedekt wordt.

 

Uitzonderingen:
Bij lijndiensttickets, autohuur en losse hotels gelden de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de leverancier.