Werken bij Zonvaart Reizen

Veel reizigers vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Bij Zonvaart Reizen begrijpen we dat als geen ander!

Door de enorme diversiteit aan aanvragen laten wij onze 'Zonvaarders' vrij om een echte reisadviseur te zijn. Alleen als zij hun eigen ervaringen kunnen laten meewegen krijgt de klant een reisvoorstel waarin wordt meegedacht en als je ook nog eens besmet bent met het 'reisvirus' helpt dat natuurlijk enorm.

Ons interne opleidingsprogramma begeleidt je bij het inspelen op de huidige klantwensen en houdt je wereldkennis up-to-date. Iedere reisadviseur gaat daarnaast ook regelmatig op studiereis om zijn/haar kennis over de bestemming volledig uit te diepen. Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij ons familiebedrijf en dat maakt de sfeer gemoedelijk en persoonlijk.

Kortom, werken bij Zonvaart Reizen is hartstikke leuk. We nodigen je van harte uit om te solliciteren en wellicht word jij onze collega.

 

Openstaande vacatures

- Zelfstandig reisadviseur M/V

 

 

Wij leren en trainen het hele jaar door. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit het ESF.

Citytrips

Citytrips

Hieronder ziet u een keuzemenu waarin u kunt selecteren waar de reis heen gaat en waar de reis aan moet voldoen. Op basis van u wensen en behoeften, worden de beschikbare reizen getoond.

Rondreizen

Rondreizen

Destinations is onze rondreis-afdeling. Deze afdeling staat in direct contact met hoteliers en agenten in het buitenland. Zo stellen wij de mooiste reizen voor u samen, tegen de scherpste prijzen.